top of page
ozadje spletna 1212121.png
Search

To ni samo svilena prevleka; je krona! (in tudi zgodba)

Vsaka ženska je kraljica in zakaj bi snela svojo krono takrat, ko spi ?


Sedaj, že verjetno približno veste, kdo sva, ali pa tudi ne, nič hudega, naj se predstaviva. Sva Iris in Lucija. Druži naju prav posebna vez, saj sva mama in hči. Nedavno nazaj, sva se odločili za precej drzno potezo in ta je, da sva se podali na skupno poslovno pot. Najina pot seveda ni zgolj poslovna, je v veliki meri tudi ustvarjalna, kreativna, vztrajna, nestabilna, pogumna, pristna, krhka, silovita, resna, pozitivna, ljubeča, glasna….Ni da ni! To niso samo pridevniki, ki zgolj opisujejo najino (poslovno) pot, to so tiste besede, ki nama prve preplavijo misli ob asociaciji na žensko in njeno edinstveno energijo.


Iris in Lucija, mama in hči, ustanoviteljici znamke Isydora

Ženske smo tako mogočna bitja in tega se premalokrat zares zavedamo. Namen tega zapisa ni nikakršno poveličevanje, ampak, dejstvo je, da ženske velikokrat samo iščemo tisto nekaj kar bi na sebi, pri svojem delu, okolici, še lahko spremenile, izboljšale ali celo odstranile. Smo pač ženske, perfekcionistke, ki smo zelo povezane s svojimi čustvi, se preveč obremenjujemo, cenimo premalo. Res ni nobene potrebe po gledanju svojega odseva v ogledalu in obsojati svojega izgleda pričeske ali se celo obremenjevati s tem, kako okolica gleda na nas, na naše odločitve, ter dejanja. Preprosto bodimo ponosne na to kar smo, kako daleč smo že prišle in kako daleč še bomo. Resnično! Zase vem, da sem do tega trenutka že (pre)večkrat pomislila, kaj sem do zdaj že naredila in ali je še vedno premalo? Pa ni! Saj veste, kozarec je lahko napol poln ali napol prazen. Ne glede na to zagovornica katere strani tukaj si, se moraš zavedati, da ta kozarec kljub vsemu nikoli ni prazen! In dajmo to ponotranjiti. Naše delo (kozarec), ni nikoli nič, je vedno nekaj in to je to, česar se moramo, ne glede na količino večkrat spomniti in biti ponosne nase. To ni zgolj opomnik samo za vas, ki to berete, ampak tudi za naju, ki to piševa.

Ženske smo tako mogočna bitja in tega se premalokrat zares zavedamo.

Navdih za nastanek tega izdelka smo me, ženske. Vsaka ženska je kraljica, tudi takrat, ko spi! Izdelek je unikaten in na subtilen način, s pomočjo patchwork-a, orisuje krono, ki se nahaja v zgornjem delu prevleke za vzglavnik. Bistvo takšnega dizajna je, da ne temelji zgolj na praktičnosti, ampak tudi na dejstvu, da smo ženske edinstvena bitja.


Silky Touch kolekcija svilenih prevlek za vzglavnike.
Silky Touch kolekcija svilenih prevlek za vzglavnike.

Kaj pa izdelava? Prevleke so popolnoma ročno izdelane! Pa se vam najbrž pojavi vprašanje: KJE PA? Ja v Sloveniji! V najinem kreativnem ateljeju! Izdelek je popolnoma ročno krojen in sestavljen iz strani moje mame Iris. Hkrati pa se ponaša s posebno, avtorsko napisano zgodbo, ki jih piševa sami in jo prejmeš ob naročilu izdelka. Aja, skoraj bi pozabila na zelo pomemben podatek. Najine svilene prevleke za vzglavnike so izdelane iz 100% naravne Mulberry svile, ki je najkvalitetnejša svila na tržišču. Tako pač je, kraljice si zaslužimo samo najboljše!



Najina prva omejena kolekcija imenovana Silky touch prevleke za vzglavnike se predstavlja z 12 različnimi barvnimi kombinacijami, ki jih boste lahko stilsko enostavno vključile v svoj spalni prostor. Prevleke so v standardnih merah 50x70cm na voljo za nakup takoj, v kolikor bi si katera želela prevleko poljubnih mer, se lahko le ta seveda brez problema izdela po naročilu.

Navdih za nastanek tega izdelka smo me, ženske! Kraljica si, tudi takrat, ko spiš.
Silky touch kolecija svilenih prevlek za vzglavnike.
Nosi krono, tudi, ko spiš.

Kakorkoli vabim vas, da se skupaj z Isydoro luxury silk art prepustite kraljevskemu udobju, da bo vsako vaše popotovanje v svet sanj čudovito in ne bojte se zahtevati spalnega udobja, kot Kraljica na zrnu graha!


Ps: Ekskluzivna možnost, za 10% popust na izdelek te čaka v tvojem e-mailu, če se prijaviš na najin newsletter (prijavni obrazec najdeš pod blog objavo), da boš tako med prvimi obveščena o najinih blog zapisih.


Lucija Zorko

bottom of page