top of page
ozadje spletna 1212121.png
Search

Zakaj je svilena prevleka lahko odlično poročno darilo?

Updated: Apr 11, 2022

Brskanje po spletu za tisto popolno poročno darilo je lahko izjemno stresno, sploh, če niste prepričani, kaj si mladoporočenca zares želita. Nekateri poročni pari se zato odločijo olajšati življenje svatom in si skrbno izdelajo registrski seznam. Še vedno pa se lahko zgodi, da ste tisti, ki razmišljate izven meja in si želite podariti nekaj preprostega pa vseeno ekskluzivnega. Seveda, če slučajno naših prevlek niste že nasledili v registru – kar težko verjamem, a se zgodi!



Spodaj v nekaj točkah razčlenim razloge zakaj so Isydora svilene prevleke za vzglavnike najboljša izbira za poročno darilo.


1. 100% ROČNA IZDELAVA

Naše svilene prevleke za vzglavnike so 100% ročno izdelane v Sloveniji. Izdelujeva in oblikujeva jih z mamo sami. Naše prevleke se lahko pohvalijo z edinstvenim dizajnom krone, ki naredi celoten izdelek nepozaben.


2. UNIKATEN DIZAJN

V zgornjem delu prevleke za vzglavnik se najaha patchwork detajl, ki spominja na del Isydorinega logotipa, hkrati pa na unikaten način orisuje krono, ki jo lahko nosiš tudi takrat, ko spiš.


3. KVALITETEN MATERIAL

Isydora prevleke za vzglavnike so izdelane iz svile najvišje kakovosti, ki je trgu sploh na voljo. Svila, ki je vgrajena v naše izdelke se imenuje Mulberry. Njena edinstvenost izhaja iz načina kako ta tkanina nastane. Za njen nastanek so zaslužne sviloprejke Bombyx Mori. Svila velja za material, ki diha in spanje na njej je zaradi njene gladke strukture lahkotno, ter udobno.


4. AVTORSKA ZGODBA

Bodočemu ženinu in nevesti boste podarili ekskluzivne prevleke za vzglavnike, ki hkrati nosijo posebno avtorsko zgodbo in je razkrita le tistim, ki izdelek kupijo. Kaj več si še lahko želite?


5. MOŽNOST PERSONALIZACIJE

Želite, da bi bilo darilo še bolj osebno in prilagojeno? Vsako prevleko lahko dovršimo z unikatno vezenino po vaši izbiri – lahko je to preprosto datum poroke, ali kaj bolj kompleksnega, kot je romantičen verz – izbira je povsem vaša!



Na prijateljičin poročni dan, sem podarila dve beli prevleki za vzglavnik s personaliziranim verzom, ki ju naravnost obožuje.

Upam, da sem vas s tem zapisom navdihnila za kakšno kasnejšo udeležbo na poroki, da bo vaše darilo tisto, ki bo izstopalo med množico drugih.



Lucija Zorko

bottom of page